יש 1001 דרכים להכין פשטידה ואולי אפילו יותר, ולכל אחת יש טעם ומרקם מיוחד ששייך אך ורק לה, כשהפשטידה יכולה להיות מנה עיקרית או תוספת לארוחה, ואפשר למצוא אותה במטבחים מכל רחבי העולם. אצלנו נהוג במיוחד להכין פשטידה לחג השבועות, זאת מאחר שמדובר באחד המאכלים שהכי קל לשלב בהם גבינות באופן מוצלח ומשביע, והנה לפניכם 5 מתכונים שמובטח כי לא יישארו מהם שאריות בסוף החג.
מתכון לפשטידת בטטות, ברוקולי, תרד וגבינות
עם הניחוחות הנפלאים שיתפשטו ברחבי הבית ויחד עם טעמיו הנהדרים, היו בטוחים שגם אלו שאינם רגישים לגלוטן ימהרו לבקש מכם את המתכון לקיש הפטריות ועלי הרוקט הבא. את טעמו של המילוי המועשר בגבינת עיזים, תשלימו עם מעטפת של בצק שקדים ביתי ופריך שיפתיע אתכם בקלות הרבה שבה תוכלו להכינו.
פשטידת הביצים האיטלקית והמסורתית, שמתאימה כארוחה בפני עצמה, מקבלת במתכון זה חיזוק מרענן – תפוח העץ, שהופך אותה למעניינת ועשירה בכל ביס. מומלץ להשתמש בתפוחים מזן חמצמץ לפרץ נוסף של טעם.
מתכון לפשטידות ברוקולי וגבינת צ'דר
אם מתחשק לכם חטיף מהיר וטעים בבוקר, באמצע היום או אפילו בלילה לפני השינה (כמוני), זהו המתכון המושלם בשבילכם. זרקו את החטיפים ועברו לפשטידונת טעימה, שמושלמת גם עבור אירוח ואירועים מיוחדים.
פשטידה נפלאה שתתאים לכל ארוחה במהלך היום, בתוספת של סלט בצד. המתכון הבא כל כך גמיש שתוכלו לשלב בו כמעט כל ירק שתמצאו במטבח ותוספת הקינואה שנותנת לפשטידה את השכבה הפריכה בתחתיתה, עושה פלאים בטעמה.
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: