Finger Food (אוכל אצבע) זה שם כולל לכיבוד שכיף לנשנש תוך כדי צפייה במשחקי ספורט ואירועים חגיגיים בטלוויזיה, התכנסויות רשמיות ומסיבות חגיגיות.
עכשיו, כשמשחקי היורו התחילו וקצת לפני שידורי האולימפיאדה בלונדון, למדו כיצד לגוון את האירוח. במקום פיצוחים ועוגיות, הכינו כעכים, פיצות, נאצ'וס אפוי, תפוחים מתוקים ומקלות גבינה. לפניכם 5 הצעות חגיגיות שאפשר ורצוי לאכול עם הידיים. |
פיצות פיציות מבגט צרפתי
מחממים תנור ל-180 מעלות. מכניסים לתנור ל-15 עד 20 דקות, או עד שהגבינה נמסה. מגישים חם. בתאבון! |
מקלות גבינה
מערבבים במעבד מזון את כל החומרים, עד לקבלת תערובת אחידה. בתאבון! |
כעכים לוהטים
שמים במערבל 1.5 כוסות מים חמימים, סוכר ומלח ומפזרים מעל את השמרים.
מחממים תנור ל-230 מעלות צלזיוס ומשמנים תבנית אפייה. בתאבון! |
נאצ'וס בתנור
מסדרים את הטורטיות על צלחת אפייה. את ממרח האבוקדו והשמנת החמוצה שנותרו, מסדרים בקעריות הגשה. איך מכינים ממרח אבוקדו בקלי קלות? בקערה מועכים 3 אבוקדו, מוסיפים 1/2 בצל סגול קצוץ, מוסיפים 1 עגבניה קצוצה, 1 צרור כוסברה קצוצה ו-2 כפות מיץ לימון. מתבלים במלח. בתאבון! |
גלגלי תפוח
בקערה קטנה, מערבבים חמאת בוטנים ודבש. מוסיפים את שבבי השוקולד הקצוצים והצימוקים. בתאבון! |
ליקטה וערכה: טל עזר
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: